X
تبلیغات
قاصدک - خواص ژله

قاصدک

زیست شناسی

خواص ژله

چسب کاری استخوانها با ژله

 

هر چندخوردن دسر بیشتر در مهمانیها و رستورانها مرسوم است و ما ایرانی ها کمتر به همراه غذاهای خانگی دسر مصرف می کنیم امابرخی دسرها ارزش های غذایی قابل توجهی دارند. ژله یکی از دسر هاست که به گفته محققان مصرف آن تا حدودی از پوکی استخوان جلوگیری می کند.

ژلاتین شکر رنگ و اسانس از جمله مواد تشکیل دهنده پودرهای ژله محسوب می شوند. امروزه انواع پودر ژله با طعم ها و رنگ های مختلف در بازاروجود دارد و طرز تهیه آنها هم بسیار ساده است. معمولا یک بسته ژله را باید در یک لیوان آب جوش حل کرد و سپس به آن آب سرد اضافه کرد.

ژله یکی از دسر های پر طرفدار در بین کودکان است و می توان با مخلوط کردن انواع میوه در ژله ها آنها را با میوه  آشتی داد. این در حالی است که اخیرا برخی از شرکتها ی تولید کننده پودر های ژله آنها را با ویتامینهایی مانند ویتامین C غنی کرده اند و نوع رژیمی ژله هم به بازار آمده است که کم شکر یا کاملا بدون شکر هستند. به این ترتیب حتی افرادی که از رژیم های لاغری پیروی می کنند نیز می توانند این دسر را مصرف کنند. از سوی دیگر مصرف ژله به دلیل داشتن ویتامینهای گروه B نیاسین واملاح معدنی مانند پتاسیم کلسیم  آهن و مس و فسفر و اسیدهای آمینه به منظور رفع کم خونی و کم اشتهایی مفید بوده و توصیه می شود.

باید گفت ژله انرژی دهنده قوی است که مصرف آن اشتها را منظم کرده و به هضم غذا و رشد و نمو کودکان کمک شایانی می کند.

متخصصان بر این باورند که ژله به دلیل خاصیت ضد میکروبی برای کودکان و افراد پیر و به طور کلی کسانی که سیستم ایمنی بدن آنها ضعیف است دسر مناسبی به شمار می آید توجه داشته باشید بهتر است ژله بعد از صرف وعده های اصلی غذا مصرف شود زیرا در غیر این صورت اشتهای افراد را کاهش می دهد و موجب جذب نشدن ویتامینهای اصلی غذا می شود.

در هنگام خرید ژله باید به نشان استاندارد و کد بهداشتی آن توجه کرد زیرا این احتمال وجود دارد که در انواع تقلبی مواد اولیه با کیفیت به کار نرود که نمونه آن استفاده از رنگهای غیر مجاز برای تغییر رنگ پودرهای ژله است.      

+ نوشته شده در  87/11/23ساعت 13:12  توسط عطیه احمدزاده و مهتاب خورشیدی  |